dessert?

Igår blev vi sugna på lite sent adventsmys så vi gjorde en saffranspannacotta. Den blev faktiskt väldigt god, recept kommer senare under dagen.
Mitt tips till er som ibland blir sugna på någon dessert eller bakverk a´la LCHF är att göra sådant som inte innehåller en massa specialprodukter som fiberhusk, kokosmjöl och bakepro. I ALLA fall som jag testat sådana konstiga produkter har resultatet blivit riktigt vidrigt så att jag fått slänga allt. Och jag blir lika chockad varje gång eftersom man hittat receptet på en blogg som skriver att det är "såå gott" och att "min pojkvän trodde att det var riktiga kanelbullar/kakor etc". Nej - mitt tips är alltså att göra sådant som endast kräver smör/grädde/choklad etc. Det enda jag klarar av i ersättning är mandelmjöl och sötrix stö. Allt annat är riktigt vidrig i min smak.
Håller ni med mig? Har ni några tips på GODA lchf-bakverk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0